Abby & Hakka's FotoPage

By: Abby Hakka

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Aug-2008 04:23 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Hairey&Salina



Selamat Pengantin Baru...

Seperti yang aku janjikan pada minggu lpas...harini aku dah uploadkan serba sedikit detik2 manis pasangan Hairey & Salina.. yang dah slamat diijabkabulkan pada 25hb Julai yang lalu..Oklah..foto2 yang korg lihat ni..sbnranya adalah semasa hari persandingan ke2 mempelai..di rumah Salina.. jadi disebabkan tlalu banyak foto yang ada..tpaksalah aku selit 2 kan foto..sepanjang event tu..

Sebenarnya banyak lagi foto2 yang mnarik..mayb akan aku uploadkan pada posts yang akan datang..by the way..dari pihak Snapshots Photography..kami ucapkan jutaan terima kasih buat Hairey&Salina kerana memilih kami sebagai photographer rasmi sepanjang majlis berlansung...

Akhir kata...
Selamat Pengatin Baru buat Hairey & Salina semoga dicucuri rahmat hingga ke akhir hayat..
ikhlas dari Snapshots Photography....

"Snapshots Photography"
Camarulle Arrifin (017-2871797)
Ismail (013-2291066)

Sila Layari:

http://stereomonoblog.blogspot.com
http://hakkaali.blogspot.com

(Harap Maaf..our website still under construction..so korg sume blehlah layari blog2 diatas terlebih dahulu untuk sebarang informasi....TQ)

hakkaali | unglosstheillussions


Sunday, 3-Aug-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
Wedding Snapss!!!







3 hari yang memenatkan...tapi sangat berbaloi....

hahahaha....biasalah..cari makan..pada tanggal 25&26 Julai..lalu maka temetrailah ikatan cinta secra sah nya bagi pasangan

Hairey&Salina serta Zul&Watey...

Alhamdulillah..
aku secara rasminya bersama2 penyek(1st photographer Snapshots)...telah diundang untuk merakamkan detik indah kedua pasangan mempelai....

Pada awalnya..memanglah agak pnat..dsebabkan rushing ksana sini..tapi alhamdulillah..akhirnya..dapat juga....kami selesaikan tanggungjawab ni....foto2 perkahwinan ni akan aku&penyek uploadkan dalam website rasmi kami..yang masih under construction..

so..buat masa ni aku selitkan sedikit detik2 manis pasangan mempelai ni..
anyway buat

Hairey&salina serta Zul&Watey...

Congratulations..Semoga jodoh kekal hingga anak cucu..Amin..

hakkaali | unglosstheillusions


Saturday, 21-Jun-2008 05:24 Email | Share | | Bookmark
Buat Abah...

15 Jun, sambutan hari bapa katanya..Mungkin tidak lah penting mana sambutannya, tetapi ingatan kepada insan yang bergelar bapa, ayah, abi, walid, daddy mahupun abah pastinya sedikit menggamit perasaan hati seorang anak...



:: Gambar mama&abah masa raya 07...couples that live my life ::

Di kala menulis post ini pun, bergenang je airmata (apa kes ntah, emo terlebih sudahh~~ hikhik)....bukan apa, menganjak usia ke 22 tahun ini, buat abbythejournalist sedar pengorbanan seorang abah itu bukannya kecil, tetapi besar yang tidak berbalas hanya dengan sebaris ucapan 'Selamat Hari Bapa'...



:: Gelagat abah&ajim di hari konvo, macam bujang trang tang tang je..hik2 ::

Di mana aku berdiri and berada sekarang, dengan bangganya aku katakan ianya berkat didikan, penjagaan, kasih sayang dan berkat doa dari seorang abah & mama...Namun itu tidak bermakna, selesai sudah 'hutangku' pada mereka...Tidak ternilai jasa mereka membesarkanku untuk dibayar dengan mata pencarian bulanan yg ku terima ...



:: Susah tau nk godek2 laptop cari koleksi gambar abah, bukannya ada banyak..sejak ada DSLR ni baru ada..hehe ::

"Abah, terima kasih atas segala pengorbanan dan jasamu di dalam membesarkan kami tiga beradik. Janji kami, adalah untuk menjadi insan berguna dan amalkan apa jua didikan abah. Setiap kata-katamu itu kami anggap doa yang sentiasa mengharapkan yang terbaik untuk kami. Terima kasih atas penat lelah dan keringat yang abah usahakan untuk membesarkan kami....terima kasih," kata hatiku berbisik.....



:: Ciuman terima kasih ku buat abah di hari konvokesyen ::

Buat abah Saleh Ismail, semoga Tuhan memanjangkan usiamu dan dirahmatiNYA selalu...Semoga abah senantiasa peroleh barakah di dalam menempuh hari-hari mendatang..

'Selamat Hari Bapa'

Ikhlas daripada Nabilah Saleh, Nazurah Saleh & Muhammad Nazim Saleh





Thursday, 19-Jun-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
I Love.....Kids









I L.O.V.E..........Kids....

Kanak2 ni penyeri idup kita..kadang dari sifat tenang , betolak ansur..setia kawan yang ada pada kanak2 ni lah yang banyak membuatkan aku terfikir tentang hidup...

masyarakat dunia makin hari makin lupa akan semangat bantu membantu...dan bertoleransi..tapi kanak2 ni lah yang mencorakkan masa depan yang sebenar..jika didik& diasuh..tentu dunia akan menjadi lebih aman & harmoni...

dalam berkongsi kegembiraan..ada yang berduka...berborak pasal kanak2..teringat aku pada arwah adik Nurin Jazlin yang diperlakukan demikian rupa oleh manusia yang durjana....

kehilangan adik sharlinie pula semakin hari makin menemui jalan buntu...dimanakah nilai murni...manusia...tenunglah wajah gembira anak2 ini..adakah mereka layak diperlakukan sedemikian..rupa...

tatapan ini aku kongsikan sebagai peringatan buat kita sume..kerana mereka adalah generasi yang bakal mewarisi kita..Love them...till ever..

HakkaAli | unglossthillusions


Thursday, 19-Jun-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
Kawad Kaki Kebangsaan 1





Huhuuhu..hari yang x dsangka2....akhirnya dapat juga aku "hangout" dengan bakal mertuaku....hehehehe..

sebenarnya pagi tu ..adik iparku si nazim tu...dah dapat join pertandingan Kwad kaki kebangsaan...so..alang2 amik jelah gambor dia&kawan2...kat Putrajaya..

adik ipar aku ni..pg tu nampak lah segaknyer..walaupon 2org kakak asyik panggil dia "Black"..tapi pagi tu terserlah kemachoan dier..huhuhuha..(jgn kembang lebih jim..)

sebenarnya banyak lagi..foto yang aku x masukkan...so nantikan..post KKK 2 ....huahuahua

hakkaali | unglosstheillusions



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net